Over ons

Wie is Burema Bouw

Burema Bouw, gevestigd in ’t Zandt in Noord-Groningen is het bouwbedrijf van Ing. Jakob Burema. Ons bedrijf is uw betrouwbare partner in nieuwbouw en verbouw, onderhoud, verduurzaming, renovatie en herstel- en versterkingswerk. 

De onderneming werkt voor particulieren en bedrijven aan uiteenlopende projecten: van kleinschalige nieuwbouw tot het vervangen van een kozijn. Verder zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingsschade en versterkingswerkzaamheden.

Burema Bouw werkt efficiënt met relatief klein team ervaren vakmensen. De onderlinge korte lijnen en de grote eigen voorraad komen de productiesnelheid ten goede. Mede dankzij het gebruik van onze eigen machinale timmerfabriek houden we zaken in eigen hand. Zo kunnen wij maatwerk leveren van een constant hoge kwaliteit.

Andere kernwaarden van ons bedrijf: betrokkenheid bij de klant, meedenken en een gedegen voorbereiding. Burema Bouw werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Al deze pluspunten vormen de basis voor een uitstekend en duurzaam eindresultaat.

Dankzij de jarenlange ervaring van het personeel is Burema Bouw van vele markten thuis. Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek of om uw bouwwensen met ons te bespreken.

Burema Bouw is lid van Bouwend Nederland en is aangesloten bij BouwGarant.

Over ons

Voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud

Historie

Ons bedrijf, opgericht in 1900, is sinds de overname door Jakob Kuiper in 1955 van generatie op generatie overgegaan. Zijn schoonzoon Gerrit Burema, sinds 1971 werkzaam in het bedrijf, nam de zaak over in 1986. Sinds dat jaar heet de bouwonderneming Timmer- en aannemersbedrijf G.J. Burema v/h J. Kuiper b.v.
Onder leiding van Gerrit Burema groeide het aantal bedrijfsactiviteiten en vergrootte de oppervlakte van het bedrijfspand diverse keren. Jakob Burema, zoon van Gerrit, deed na het behalen van de ingenieurstitel Bouwtechniek en Technische Bedrijfskunde in 2000 zijn intrede.


Een volgende stap was in 2002 de uitbreiding van de kantoorruimte en de bouw van een nieuwe machinale machinefabriek. Deze bevat de modernste houtbewerkingsmachines. De uitbreiding van het bedrijf werd mogelijk omdat de vraag naar gespecialiseerde ondernemingen groter werd en de orderportefeuille goed was gevuld. Het bedrijf kreeg in 2010 een nieuwe naam, namelijk Burema Bouw b.v. Jakob Burema is nu eigenaar van het bedrijf.

Share This