Wat doen we

Nieuwbouw

Zoekt u, als particulier of ondernemer, een ervaren, vakbekwaam bouwbedrijf voor de totstandkoming van een nieuwbouwproject in Groningen en Drenthe?
Wij realiseren voor de particuliere markt traditioneel gebouwde, toekomstbestendige woningen. Ook kunt u bij Burema Bouw terecht voor de nieuwbouw van uw garage of carport.
Wilt u uw bedrijfspand laten bouwen of uitbreiden? Voor allerlei ondernemingen realiseerden wij complete bedrijfshallen, agrarische loodsen, kantoren en praktijken.
Onze bouwonderneming kan u met het gehele traject begeleiden naar een geslaagd resultaat, van initiatief tot en met de oplevering. Vanzelfsprekend in nauw overleg met de opdrachtgever en de architect.
Bekijk de pagina “Onze projecten” voor een impressie van de mogelijkheden.

Verbouw

Wilt u uw woning uitbreiden met bijvoorbeeld een aanbouw, een dakkapel of een badkamer? Of uw huis zelfs in zijn geheel laten verbouwen? Oog voor karakteristieke details en het kunnen leveren van maatwerk zijn daarin essentieel. Burema Bouw is specialist in de verbouw van woningen en voert zeer uiteenlopende opdrachten uit.
Ook voor de zakelijke markt realiseren wij verbouwmogelijkheden, of het nu gaat om een kantoor- of praktijkruimte, (melk-)stal of bedrijfshal. Ook dan bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres.
Op de pagina “Onze projecten” vindt u voorbeelden en foto’s van door ons uitgevoerde (ver-) bouwwerkzaamheden.

Onderhoud en renovatie

Heeft u renovatiewerkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen, ramen en deuren, het onderhoud aan daken of het vervangen van goten? Graag wilt u dan zo min mogelijk overlast en voorbereid zijn op mogelijke complicaties. In dat geval is de hulp en de vooruitziende blik van een vakkundig bouwbedrijf een must. Met ervaren vakmensen die ter plekke de juiste oplossingen kunnen aandragen.
Neemt u contact op met Burema Bouw? Wij verzorgen voor u functioneel en achterstallig onderhoud, meerjarig onderhoud en verduurzamingswerkzaamheden. Onze eigen timmerfabriek en de uitgebreide opslag van materialen maken een snelle levering van maatwerk mogelijk.

Herstellen aardbevingsschade

Scheuren in muren of plafonds of juist schade aan de fundering of riolering. Veel inwoners van Groningen en Drenthe hebben de nare gevolgen van de gas- en zoutwinning ondervonden en deden een melding bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen. Wanneer de melding ontvankelijk is verklaard, wilt u deze schade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen door een ervaren en deskundig bouwbedrijf. Immers, u wilt zich weer prettig en veilig voelen op de woon- of werkplek!
Bouwbedrijf Burema geeft u dat gevoel weer terug. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle bekende hersteltechnieken, houden deze kennis up-to-date en brengen hun vakmanschap dagelijks in de praktijk. Niet voor niets herstelde ons bouwbedrijf al veel aardbevingsschade in de provincie Groningen. De pagina “Over dit project” (link) geeft in beeld en woord een impressie van onze kennis en kunde.
Uiteraard denken we bij de werkzaamheden gelijk mee over het energiezuinig maken van de woning. Zo wordt uw huis vakkundig én toekomstgericht hersteld.
Wat doen we

Versterken woning, sloop en nieuwbouw

In Nederland geldt wetgeving over hoe er veilig en aardbevingsbestendig gebouwd moet worden. Men moet een pand in geval van zo’n calamiteit veilig kunnen verlaten. In de provincie Groningen worden gebouwen op veiligheidsrisico’s beoordeeld.
Valt uw pand na beoordeling door NCG onder de criteria versterkt te mogen worden? Door onze NCG erkenning komen wij als aannemer in aanmerking versterkingsopgaves uit te voeren. Geheel naar uw wensen maken wij een ontwerp en een constructieberekening of werken naar het NCG-advies.
Met respect voor de stijl waarin het pand is gebouwd voeren wij de versterkingsoperatie uit, waarin we de nieuwste inzichten ten aanzien van veiligheid en verduurzaming meenemen.
Verder maken wij een haalbare, realistische planning van de werkzaamheden. Tijdelijk elders wonen is één ding, maar onzekerheid over wanneer je weer terug kunt doet niemand goed.
De pagina “Onze projecten” laat de verschillende sloop- en nieuwbouw en versterkingsprojecten zien die ons bouwbedrijf heeft uitgevoerd.

Timmerfabriek

Burema Bouw bezit een eigen timmerfabriek met geavanceerde zaag- en freesmachines. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen uw wensen rechtstreeks worden gecommuniceerd. Voor elke vraag of wens op dit gebied wordt door ons een oplossing bedacht. Alle werkzaamheden worden onder één dak uitgevoerd.
Deze werkwijze draagt bij aan onze kwaliteitsgarantie en maakt een snelle levertijd mogelijk. Onze vakmensen werken in de timmerfabriek uitsluitend volgens hoge kwaliteitsmaatstaven. Tot op de millimeter nauwkeurig bouwen en monteren zij daar constructies van hoogwaardige kwaliteit zoals kozijnen, deuren, trappen en prefab bouwonderdelen.

Contact info

Burema Bouw B.V.
Molenweg 4
9915PK ’t Zandt

info@buremabouw.nl

0596 581 256

Lid van

Share This